לןגן

חמין שעועית לבנה אדומה וחומוס עם בשר ועצמות מח

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 27/04/2018 | 02:39
חמין שעועית לבנה אדומה וחומוס עם בשר ועצמות מח

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן.

  2. מוסיפים את שומן הכבש ממשיכים לטגן מוסיפים את הבשר והתבלינים ממשיכים לטגן ומוסיפים את המים מערבבים מוסיפים את תפוחי האדמה מערבבים ומביאים לרתיחה.

  3. מנמיכים את הלהבה ומבשלים בערך 20 דקות.

  4. מעבירים לתנור למשך כל הלילה בחום של 100-120 מעלות.

  5. למחרת בודקים את מצבו של החמין. אם נראה לכם שיש יותר מדי נוזלים, מורידים מכסה ומניחים לנוזלים להתאדות.