ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
2 חצילים או צינצנת חצילים קלויים שקונים בסופר
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לשרוף על האש שני חצילים לקלף לנקות.
-
2
לשרוף את הגמבה והפילפל חריף לנקות לקצץ.
-
3
לקטוש את השום .
-
4
לערבב הכל עם החיילים.
-
5
להוסיף תבלינים שמן ולימון ובסוף לפזר כוסברה .
1
לשרוף על האש שני חצילים לקלף לנקות.
2
לשרוף את הגמבה והפילפל חריף לנקות לקצץ.
3
לקטוש את השום .
4
לערבב הכל עם החיילים.
5
להוסיף תבלינים שמן ולימון ובסוף לפזר כוסברה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים