ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
4 גזרים מגוררים בפומפייה עבה
-
-
1/2 צרור צרור פטרוזיליה קצוצה דק
-
1/2 צרור צרור עירית קצוצה דק
-
200 גר' אגוזי קשיו טבעיים קלויים ללא שמן
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לגרר את הגזר בפומפייה עבה, או במעבד מזון עם פומפייה עבה..
-
2
לטגן בסיר רחב את אגוזי הקשיו ללא שמן עד שהם משחימים. להוציא את האגוזים מהסיר לכלי או צנצנת.
-
3
באותו סיר לטגן עם מעט שמן את הגזר עד שמשנה את צבעו לכתום זרחני..
-
4
להוסיף לסיר את הקינואה, לערבב עם הגזר ולהמשיך ולטגן מספר דקות ..
-
5
להוסיף לסיר כוס וחצי מים, להביא לרתיחה ולבשל עד שכל המים יספגו. להוריד את הסיר מהכיריים..
-
6
בתום הבישול להוסיף את הפטרוזיליה העירית והשמיר, את רוטב הסויה, הלימון, השמן ושאר התבלינים. טועמים ומשפרים טעמים..
-
7
מעט לפני ההגשה מוסיפים את אגוזי הקשיו הקלויים והחצויים..
1
לגרר את הגזר בפומפייה עבה, או במעבד מזון עם פומפייה עבה..
2
לטגן בסיר רחב את אגוזי הקשיו ללא שמן עד שהם משחימים. להוציא את האגוזים מהסיר לכלי או צנצנת.
3
באותו סיר לטגן עם מעט שמן את הגזר עד שמשנה את צבעו לכתום זרחני..
4
להוסיף לסיר את הקינואה, לערבב עם הגזר ולהמשיך ולטגן מספר דקות ..
5
להוסיף לסיר כוס וחצי מים, להביא לרתיחה ולבשל עד שכל המים יספגו. להוריד את הסיר מהכיריים..
6
בתום הבישול להוסיף את הפטרוזיליה העירית והשמיר, את רוטב הסויה, הלימון, השמן ושאר התבלינים. טועמים ומשפרים טעמים..
7
מעט לפני ההגשה מוסיפים את אגוזי הקשיו הקלויים והחצויים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים