לןגן

סלט קינואה

מאת: מירי גולני, פורסם: 25/07/2016 | 11:38
סלט קינואה

תקציר המתכון: סלט טעים מאוד ותודה למיכל יפה על המתכון המוצלח

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרר את הגזר בפומפייה עבה, או במעבד מזון עם פומפייה עבה.

  2. לטגן בסיר רחב את אגוזי הקשיו ללא שמן עד שהם משחימים. להוציא את האגוזים מהסיר לכלי או צנצנת

  3. באותו סיר לטגן עם מעט שמן את הגזר עד שמשנה את צבעו לכתום זרחני.

  4. להוסיף לסיר את הקינואה, לערבב עם הגזר ולהמשיך ולטגן מספר דקות .

  5. להוסיף לסיר כוס וחצי מים, להביא לרתיחה ולבשל עד שכל המים יספגו. להוריד את הסיר מהכיריים.

  6. בתום הבישול להוסיף את הפטרוזיליה העירית והשמיר, את רוטב הסויה, הלימון, השמן ושאר התבלינים. טועמים ומשפרים טעמים.

  7. מעט לפני ההגשה מוסיפים את אגוזי הקשיו הקלויים והחצויים.