בסיר מרתיחים מים, חומץ ומלח, מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מוסיפים את הגזר, הגמבה והקולורבי מרתיחים רתיחה קצרה, מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את יתר הירקות מערבבים ומבשלים 2-4 דקות. מכבים את הלהבה מכסים את הסיר ומניחים להתקרר. שומרים במקרר. טעים מאד.
1
בסיר מרתיחים מים, חומץ ומלח, מוסיפים את התבלינים ומערבבים, מוסיפים את הגזר, הגמבה והקולורבי מרתיחים רתיחה קצרה, מנמיכים את הלהבה ומוסיפים את יתר הירקות מערבבים ומבשלים 2-4 דקות. מכבים את הלהבה מכסים את הסיר ומניחים להתקרר. שומרים במקרר. טעים מאד.