אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

11,543
צפיות

חציל קלוי מושלם עם פלפל אדום

המתכון של
חציל קלוי מושלם עם פלפל אדום

חציל קלוי עם פלפל אדום - תוספת מושלמת לארוחה :)

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 3 חצילים
  • 2 יחידה פלפל אדום
  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 4 שיני שום
  • לפי הטעם - מלח, פלפל שחור, לימון ושמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    להניח את החציל על אש גבוהה ולקלות משני הצדדים עד שהקליפה מצטמקת מעט, בערך 4 דקות מכל צד. את הפלפלים האדומים לקלות באותו אופן. להוריד מהאש , להניח בצד מספר דקות כדי שיתקררו ולקלף..


  • 2

    להשאיר את החציל שלם ומחובר לגבעול, את הפלפלים האדומים לחתוך לרצועות דקות, את שיני השום והפטרוזיליה לקצץ. לתבל ברבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, מיץ סחוט מלימון שלם ו-4 כפות שמן זית - לתקן תיבול לפי הטעם. מושלם כתוספת לכל ארוחה, או כמנה ראשונה. להגיש חם ובתאבון :).


1

להניח את החציל על אש גבוהה ולקלות משני הצדדים עד שהקליפה מצטמקת מעט, בערך 4 דקות מכל צד. את הפלפלים האדומים לקלות באותו אופן. להוריד מהאש , להניח בצד מספר דקות כדי שיתקררו ולקלף..


2

להשאיר את החציל שלם ומחובר לגבעול, את הפלפלים האדומים לחתוך לרצועות דקות, את שיני השום והפטרוזיליה לקצץ. לתבל ברבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, מיץ סחוט מלימון שלם ו-4 כפות שמן זית - לתקן תיבול לפי הטעם. מושלם כתוספת לכל ארוחה, או כמנה ראשונה. להגיש חם ובתאבון :).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים