בסיר רחב שמים את העגבניות הקלופות והחתוכות לקוביות, חותכים את הפלפלים החריפים לעיגולים ומוסיפים לעגבניות, קוצצים את השום מוסיפים לעגבניות. מתבלים במלח ושמן זית ומבשלים על אש קטנה - בינונית, עד אשר המים יתאדו. צריך לערבב מדי מספר דקות, בעיקר כאשר הנוזלים הצטמצמו.
טועמים ומשפרים טעם. טעים אש בתיאבון.
1
בסיר רחב שמים את העגבניות הקלופות והחתוכות לקוביות, חותכים את הפלפלים החריפים לעיגולים ומוסיפים לעגבניות, קוצצים את השום מוסיפים לעגבניות. מתבלים במלח ושמן זית ומבשלים על אש קטנה - בינונית, עד אשר המים יתאדו. צריך לערבב מדי מספר דקות, בעיקר כאשר הנוזלים הצטמצמו.
טועמים ומשפרים טעם. טעים אש בתיאבון.