אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

2,578
צפיות

סלט חזה עוף ומלפפונים

המתכון של
סלט חזה עוף ומלפפונים

סלט נפלא שאפשר לאכול גם קר וגם חם

  • קטגוריהסלטים
  • מספר מנות5 מנות
  • זמן הכנה30 דקות
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: סלטים
  • זמן הכנה: 30 דקות
  • כשרות: כשר בשרי
  • מספר מנות: 5 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 יחידה חזה עוף (חצי פרפר)
  • 5 יחידות מלפפונים גדולים ועבים
  • 2 יחידות בצל בינוני
  • 4 שיניי שום קצוץ דק
  • 3 כפות סויה
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את חזה העוף לקוביות קטנות ולטגן במעט שמן, עד שמתאדים הנוזלים. להוציא לקערה בצד..


  • 2

    לפרוס את הבצל לרצועות ולהקפיץ עד לשקיפות עם השמן שנותר מהעוף. אם חסר ניתן להוסיף..


  • 3

    להוסיף מלפפונים פרוסים לחצאי עיגולים דקים יחסית. ולהקפיץ כ 5 דקות, עד שמשנים צבע..


  • 4

    להוסיף את החזה עוף והשום, לתבל במלח, פלפל והסויה. להקפיץ עוד כ 2-3 דקות ולהוריד מהאש..


  • 5

    הערות: לא לשים יותר מדי מלח כי הסויה מלוחה גם ככה. הסלט אמור להיות פיקנטי אז לפלפל בנדיבות. ניתן להגיש חם וקר - טעים באותה מידה..


1

לחתוך את חזה העוף לקוביות קטנות ולטגן במעט שמן, עד שמתאדים הנוזלים. להוציא לקערה בצד..


2

לפרוס את הבצל לרצועות ולהקפיץ עד לשקיפות עם השמן שנותר מהעוף. אם חסר ניתן להוסיף..


3

להוסיף מלפפונים פרוסים לחצאי עיגולים דקים יחסית. ולהקפיץ כ 5 דקות, עד שמשנים צבע..


4

להוסיף את החזה עוף והשום, לתבל במלח, פלפל והסויה. להקפיץ עוד כ 2-3 דקות ולהוריד מהאש..


5

הערות: לא לשים יותר מדי מלח כי הסויה מלוחה גם ככה. הסלט אמור להיות פיקנטי אז לפלפל בנדיבות. ניתן להגיש חם וקר - טעים באותה מידה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים