תקציר המתכון: סלט נפלא שאפשר לאכול גם קר וגם חם
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 5, זמן הכנה: 30 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לחתוך את חזה העוף לקוביות קטנות ולטגן במעט שמן, עד שמתאדים הנוזלים. להוציא לקערה בצד.
לפרוס את הבצל לרצועות ולהקפיץ עד לשקיפות עם השמן שנותר מהעוף. אם חסר ניתן להוסיף.
להוסיף מלפפונים פרוסים לחצאי עיגולים דקים יחסית. ולהקפיץ כ 5 דקות, עד שמשנים צבע.
להוסיף את החזה עוף והשום, לתבל במלח, פלפל והסויה. להקפיץ עוד כ 2-3 דקות ולהוריד מהאש.
הערות: לא לשים יותר מדי מלח כי הסויה מלוחה גם ככה. הסלט אמור להיות פיקנטי אז לפלפל בנדיבות. ניתן להגיש חם וקר - טעים באותה מידה.