אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

  • קטגוריהסלטים
  • מספר מנות6 מנות
  • זמן הכנה15 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: סלטים
  • זמן הכנה: 15 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 6 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 יחידות סלק אדום מבושל
  • 1 חופן ליבת כרפס
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית מלח
  • 2 כפות שמן זית
  • 3 כפות חומץ
  • 2 שיניי שום קצוץ
אופן ההכנה
  • 1

    לשטוף היטב את הסלקים ולבשל במים עם הקליפה עד לרכיכה, לקרר, לקלף ולחתוך את הסלקים למעויינים, את ליבת הכרפס לקצוץ ולהוסיף לקערת הסלקים לקצוץ את השום ולהוסיף. בקערית נוספת מערבבים את השמן, החומץ והתבלינים ושופכים על הסלקים והכרפס לערבב קלות..


1

לשטוף היטב את הסלקים ולבשל במים עם הקליפה עד לרכיכה, לקרר, לקלף ולחתוך את הסלקים למעויינים, את ליבת הכרפס לקצוץ ולהוסיף לקערת הסלקים לקצוץ את השום ולהוסיף. בקערית נוספת מערבבים את השמן, החומץ והתבלינים ושופכים על הסלקים והכרפס לערבב קלות..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים