לןגן

סלט סלק אדום

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 22/12/2015 | 20:09
סלט סלק אדום

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 15 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשטוף היטב את הסלקים ולבשל במים עם הקליפה עד לרכיכה, לקרר, לקלף ולחתוך את הסלקים למעויינים, את ליבת הכרפס לקצוץ ולהוסיף לקערת הסלקים לקצוץ את השום ולהוסיף. בקערית נוספת מערבבים את השמן, החומץ והתבלינים ושופכים על הסלקים והכרפס לערבב קלות.