הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהסלט מנצח, הכרובית אינה מבושלת- טרייה ורעננה, קוצר מחמאות בכל ארוחה. הסלט טעים גם יום אחרי ההכנה.
לפרק את הכרובית לפרחים ממש קטנים, להשרות עם מלח וחומץ, לסנן ולייבש. להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, שום כתוש, לימון סחוט ותבלינים ולבסוף להוסיף מיונז. אפשר להוסיף בצל ירוק קצוץ (רק העלים-אך לא הכרחי). הסלט טעים גם ביום שלאחר ההכנה..