לןגן

סלט כרובית טרייה ושום (רותי)

מאת: ורד דרור, פורסם: 10/10/2015 | 08:03
סלט כרובית טרייה ושום (רותי)

תקציר המתכון: סלט מנצח, הכרובית אינה מבושלת- טרייה ורעננה, קוצר מחמאות בכל ארוחה. הסלט טעים גם יום אחרי ההכנה.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לפרק את הכרובית לפרחים ממש קטנים, להשרות עם מלח וחומץ, לסנן ולייבש. להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה, שום כתוש, לימון סחוט ותבלינים ולבסוף להוסיף מיונז. אפשר להוסיף בצל ירוק קצוץ (רק העלים-אך לא הכרחי). הסלט טעים גם ביום שלאחר ההכנה.