לקחת מגש אלומיניום ולשים בתוכו את הקוסקוס- על כל כוס קוסקוס לשים כוס וחצי מים רותחים. לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם , רבע כפית כורכום ו-3 כפות שמן - לערבב טוב, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתחתית התנור על חום של 250 מעלות למשך 15 דקות. .
2
לאחר 15 דקות להוציא את המגש ולהוסיף לתוכו כוס וחצי של גרגירי חומוס מבושלים , לערבב , לכסות ולהכניס לאמצע התנור על חום של 200 מעלות לעוד 10 דקות. .
3
בזמן שהקוסקוס בתנור להכין את הסלט עגבניות - לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות בינוניות , לקצץ את השום והפלפל החריף - לתבל במלח, 3 כפות שמן ולערבב טוב.
למזוג את הקוסקוס לצלחת ומעל לשים את הסלט עגבניות :)
בתאבון :).
1
לקחת מגש אלומיניום ולשים בתוכו את הקוסקוס- על כל כוס קוסקוס לשים כוס וחצי מים רותחים. לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם , רבע כפית כורכום ו-3 כפות שמן - לערבב טוב, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתחתית התנור על חום של 250 מעלות למשך 15 דקות. .
2
לאחר 15 דקות להוציא את המגש ולהוסיף לתוכו כוס וחצי של גרגירי חומוס מבושלים , לערבב , לכסות ולהכניס לאמצע התנור על חום של 200 מעלות לעוד 10 דקות. .
3
בזמן שהקוסקוס בתנור להכין את הסלט עגבניות - לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות בינוניות , לקצץ את השום והפלפל החריף - לתבל במלח, 3 כפות שמן ולערבב טוב.
למזוג את הקוסקוס לצלחת ומעל לשים את הסלט עגבניות :)
בתאבון :).