לןגן

סלט קוסקוס עם גרגירי חומוס, עגבניות ופלפל חריף

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 01/09/2015 | 21:52
סלט קוסקוס עם גרגירי חומוס, עגבניות ופלפל חריף

תקציר המתכון: סלט קוסקוס בנוסח מרוקאי עם גרגירי חומוס, עגבניות ופלפל חריף :)

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 25 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לסלט עגבניות

לתיבול הסלט עגבניות

לקוסקוס

לתיבול הקוסקוס

אופן הכנה

  1. לקחת מגש אלומיניום ולשים בתוכו את הקוסקוס- על כל כוס קוסקוס לשים כוס וחצי מים רותחים. לתבל במלח, פלפל שחור - לפי הטעם , רבע כפית כורכום ו-3 כפות שמן - לערבב טוב, לכסות בנייר כסף ולהכניס לתחתית התנור על חום של 250 מעלות למשך 15 דקות.

  2. לאחר 15 דקות להוציא את המגש ולהוסיף לתוכו כוס וחצי של גרגירי חומוס מבושלים , לערבב , לכסות ולהכניס לאמצע התנור על חום של 200 מעלות לעוד 10 דקות.

  3. בזמן שהקוסקוס בתנור להכין את הסלט עגבניות - לקלף את העגבניות ולחתוך לקוביות בינוניות , לקצץ את השום והפלפל החריף - לתבל במלח, 3 כפות שמן ולערבב טוב. למזוג את הקוסקוס לצלחת ומעל לשים את הסלט עגבניות :) בתאבון :)