אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

29,548
צפיות

סלט כרוב ופיצוחים

המתכון של
סלט כרוב ופיצוחים

הסלט טעים מאד גם למחרת היום כשהרוטב נספג בכרוב.

  • קטגוריהסלטים
  • מספר מנות1 מנות
  • זמן הכנה10 דקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • קטגוריה: סלטים
  • זמן הכנה: 10 דקות
  • כשרות: כשר פרווה
  • מספר מנות: 1 מנות
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 יחידה כרוב קטן
  • 1/4 כוס סוכר חום
  • 1/4 כוס חומץ
  • 1/4 כוס שמן קנולה
  • 1/4 כוס סויה
  • 2-3 טיפות שמן שןמשום
  • 50 גרם שומשום
  • 100 גרם שקדים-מקלות
אופן ההכנה
  • 1

    לקצוץ את הכרוב ולהשרות במים עם מלח כרבע שעה בכדי שייצאו כל החרקים. לסנן וליבש על מסננת. להעביר לקערת הגשה. .


  • 2

    לקלות את השקדים והשומשום עד להשחמה (כל אחד בנפרד, יש להם אורך קלייה שונה) לפזר מעל הכרוב..


  • 3

    לערבב את מרכיבי הרוטב בצנצנת, לערבב היטב ולשפוך מעל..


  • 4

    הסלט טעים גם למחרת אחרי שספג את הרוטב..


1

לקצוץ את הכרוב ולהשרות במים עם מלח כרבע שעה בכדי שייצאו כל החרקים. לסנן וליבש על מסננת. להעביר לקערת הגשה. .


2

לקלות את השקדים והשומשום עד להשחמה (כל אחד בנפרד, יש להם אורך קלייה שונה) לפזר מעל הכרוב..


3

לערבב את מרכיבי הרוטב בצנצנת, לערבב היטב ולשפוך מעל..


4

הסלט טעים גם למחרת אחרי שספג את הרוטב..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים