לןגן

סלט כרוב ופיצוחים

מאת: ורד דרור, פורסם: 15/08/2015 | 10:29
סלט כרוב ופיצוחים

תקציר המתכון: הסלט טעים מאד גם למחרת היום כשהרוטב נספג בכרוב.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 1, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הכרוב ולהשרות במים עם מלח כרבע שעה בכדי שייצאו כל החרקים. לסנן וליבש על מסננת. להעביר לקערת הגשה.

  2. לקלות את השקדים והשומשום עד להשחמה (כל אחד בנפרד, יש להם אורך קלייה שונה) לפזר מעל הכרוב.

  3. לערבב את מרכיבי הרוטב בצנצנת, לערבב היטב ולשפוך מעל.

  4. הסלט טעים גם למחרת אחרי שספג את הרוטב.