ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
2 גזרים חתוכים לשרוכים עם קולפן
-
-
4 גבעולי סלרי פרוסים לחתיכות דקות
-
1 קופסא חומוס גרגירים מקופסה
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את החציל לקוביות (עם הקליפה) ולטגן אותם .
-
2
בכלי נפרד לערבב את כל הירקות, הגזר חתוך לשרוכים עם קולפן, גבעולי הסלרי חתוכים דק דק, את הפטרוזיליה חתוכה דק דק ולהוסיף את חומוס הגרגרים.
-
3
להכין את הרוטב, לטעום ולשפר טעמים.
-
4
להוסיף לכלי עם הירקות, את קוביות החציל אחרי שהתקררו .
-
5
לפני ההגשה להוסיף את הרוטב, לטעום ולשפר טעמים, ולהוסיף שומשום שטיגנו.
1
לחתוך את החציל לקוביות (עם הקליפה) ולטגן אותם .
2
בכלי נפרד לערבב את כל הירקות, הגזר חתוך לשרוכים עם קולפן, גבעולי הסלרי חתוכים דק דק, את הפטרוזיליה חתוכה דק דק ולהוסיף את חומוס הגרגרים.
3
להכין את הרוטב, לטעום ולשפר טעמים.
4
להוסיף לכלי עם הירקות, את קוביות החציל אחרי שהתקררו .
5
לפני ההגשה להוסיף את הרוטב, לטעום ולשפר טעמים, ולהוסיף שומשום שטיגנו.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים