אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

76
צפיות

סלט בורגול

המתכון של
סלט בורגול

סלט טעים מאוד קרדיט למתכון של סאני בן הרוש

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 1 וחצי כוסות בורגול עבה
  • 4 גבעולי סלרי חתוך לקוביות
  • חצי כוס סלרי עלים קצוץ דק
  • 3 כפות חמוציות ללא סוכר
  • בצל ירוק קצוץ
  • 3 מלפופונים קצוצים לקוביות קטנות
  • 1 גמבה קצוצה לקוביות קטנות
  • חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים
  • אפשר להוסיף 2 גזרים מגורדים מנדולינה (אני לא הוספתי)
  • בוטנים מלוחים לפיזור על הסלט
  • לרוטב
  • 3 כפות שמן זית
  • כפית מלח לפי הטעם
  • כפית שטוחה פלפל שחור
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות סילאן
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את הבורגול במים חמים כחצי שעה. לאחר מכן לסנן ולהעביר לקערה גדולה.


  • 2

    לקצוץ את כל הירקות שברשימה ולהוסיף לבורגול.


  • 3

    להוסיף את הרוטב ולערבב היטב.


  • 4

    לטעום ולשפר טעמים .


  • 5

    מומלץ להכניס למקרר כשעה לפני הארוחה.


  • 6

    לפני ההגשה מפזרים בוטנים מלוחים ומערבבים.


1

להשרות את הבורגול במים חמים כחצי שעה. לאחר מכן לסנן ולהעביר לקערה גדולה.


2

לקצוץ את כל הירקות שברשימה ולהוסיף לבורגול.


3

להוסיף את הרוטב ולערבב היטב.


4

לטעום ולשפר טעמים .


5

מומלץ להכניס למקרר כשעה לפני הארוחה.


6

לפני ההגשה מפזרים בוטנים מלוחים ומערבבים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים