לןגן

סלט בורגול

מאת: מירי גולני, פורסם: 23/03/2024 | 10:44
סלט בורגול

תקציר המתכון: סלט טעים מאוד קרדיט למתכון של סאני בן הרוש

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הבורגול במים חמים כחצי שעה. לאחר מכן לסנן ולהעביר לקערה גדולה

  2. לקצוץ את כל הירקות שברשימה ולהוסיף לבורגול

  3. להוסיף את הרוטב ולערבב היטב

  4. לטעום ולשפר טעמים

  5. מומלץ להכניס למקרר כשעה לפני הארוחה

  6. לפני ההגשה מפזרים בוטנים מלוחים ומערבבים