סלט בורגול
מאת: מירי גולני, פורסם: 23/03/2024 | 10:44
תקציר המתכון:
סלט טעים מאוד קרדיט למתכון של סאני בן הרוש
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1 וחצי כוסות בורגול עבה
-
4 גבעולי סלרי חתוך לקוביות
-
חצי כוס סלרי עלים קצוץ דק
-
3 כפות חמוציות ללא סוכר
-
בצל ירוק קצוץ
-
3 מלפופונים קצוצים לקוביות קטנות
-
1 גמבה קצוצה לקוביות קטנות
-
חופן פטרוזליה וכוסברה קצוצים
-
אפשר להוסיף 2 גזרים מגורדים מנדולינה (אני לא הוספתי)
-
בוטנים מלוחים לפיזור על הסלט
-
לרוטב
-
3 כפות שמן זית
-
כפית מלח לפי הטעם
-
כפית שטוחה פלפל שחור
-
מיץ מלימון אחד
-
2 כפות סילאן
אופן הכנה
-
להשרות את הבורגול במים חמים כחצי שעה. לאחר מכן לסנן ולהעביר לקערה גדולה
-
לקצוץ את כל הירקות שברשימה ולהוסיף לבורגול
-
להוסיף את הרוטב ולערבב היטב
-
לטעום ולשפר טעמים
-
מומלץ להכניס למקרר כשעה לפני הארוחה
-
לפני ההגשה מפזרים בוטנים מלוחים ומערבבים