אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

312
צפיות

חצילים אפויים בתנור בתחמיץ

המתכון של
חצילים אפויים בתנור בתחמיץ

נפלא עם כל דבר. כל כך טעים שמתחסל במהירות

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 2 חצים קלים מבריקים שחורים ויפים.
  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מים
  • מיץ מרבע לימון
  • חצי כפית סילאן
  • 1 שן שום קצוצה
  • רבע כוס פטרוזיליה קצוצה דק שמינית כפית פפריקה
  • חצי כפית שטוחה מלח
  • מעט פלפל שחור
  • לתחמיץ:
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך את החצילים בעובי 1.5 ס"מ.


  • 2

    לפזר מלח שהחצילים יגירו נוזלים.


  • 3

    לייבש אותם היטב במגבת נייר.


  • 4

    למשוך בשמן .


  • 5

    לאפות בתנור 200 מעלות עד להזהבה.


  • 6

    לערבב את כל מרכיבי התחמיץ.


  • 7

    לתת לנוח ל-10 דקות.


  • 8

    לסדר את הפרוסות האפויות בצלחת אלגנטית.


  • 9

    לשפוך בין הפרוסות את התחמיץ.


  • 10

    לפזר פטרוזיליה.


1

לחתוך את החצילים בעובי 1.5 ס"מ.


2

לפזר מלח שהחצילים יגירו נוזלים.


3

לייבש אותם היטב במגבת נייר.


4

למשוך בשמן .


5

לאפות בתנור 200 מעלות עד להזהבה.


6

לערבב את כל מרכיבי התחמיץ.


7

לתת לנוח ל-10 דקות.


8

לסדר את הפרוסות האפויות בצלחת אלגנטית.


9

לשפוך בין הפרוסות את התחמיץ.


10

לפזר פטרוזיליה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים