– ניתן להכין את הסלט בנפרד ואת הרוטב בנפרד ולשמור במקרר כמה שעות. לפני ההגשה מערבבים יחד ומגישים..
3
– אם אין לכם פטרוזיליה מיובשת או נענע מיובשת אפשר לוותר עליהם..
4
– אם אתם לא אוהבים כוסברה או פטרוזיליה אפשר לוותר. אבל חשוב שיהיה פה מספיק ירק אז תחזקו בבצל ירוק או עירית..
5
– גרגירי רימון אפשר לרכוש בסופר או אצל הירקן כשהם כבר קלופים. אם אתם לא מוצאים אפשר לוותר אם כי נסו למצוא, זה מאוד מוסיף..
6
– לא, אין צורך לבשל את הכרובית. ואם בכל זאת אתם חוששים מחרקים? מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים לקערה גדולה עם מים רותחים ל-10 דקות ומוציאים את הפרחים החוצה. מייבשים ואז קוצצים..
7
– מחוץ לפסח אפשר להוסיף לסלט 1 כוס בורגול עבה מבושל או קינואה מבושלת..
1
הערות ושדרוגים.
2
– ניתן להכין את הסלט בנפרד ואת הרוטב בנפרד ולשמור במקרר כמה שעות. לפני ההגשה מערבבים יחד ומגישים..
3
– אם אין לכם פטרוזיליה מיובשת או נענע מיובשת אפשר לוותר עליהם..
4
– אם אתם לא אוהבים כוסברה או פטרוזיליה אפשר לוותר. אבל חשוב שיהיה פה מספיק ירק אז תחזקו בבצל ירוק או עירית..
5
– גרגירי רימון אפשר לרכוש בסופר או אצל הירקן כשהם כבר קלופים. אם אתם לא מוצאים אפשר לוותר אם כי נסו למצוא, זה מאוד מוסיף..
6
– לא, אין צורך לבשל את הכרובית. ואם בכל זאת אתם חוששים מחרקים? מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים לקערה גדולה עם מים רותחים ל-10 דקות ומוציאים את הפרחים החוצה. מייבשים ואז קוצצים..
7
– מחוץ לפסח אפשר להוסיף לסלט 1 כוס בורגול עבה מבושל או קינואה מבושלת..