לןגן

סלט כרובית עם עשבי תיבול ופיסטוקים ברוטב תפוזים

מאת: איציק שלמה, פורסם: 30/03/2023 | 09:56
סלט כרובית עם עשבי תיבול ופיסטוקים ברוטב תפוזים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים

לרוטב

אופן הכנה

  1. הערות ושדרוגים

  2. – ניתן להכין את הסלט בנפרד ואת הרוטב בנפרד ולשמור במקרר כמה שעות. לפני ההגשה מערבבים יחד ומגישים.

  3. – אם אין לכם פטרוזיליה מיובשת או נענע מיובשת אפשר לוותר עליהם.

  4. – אם אתם לא אוהבים כוסברה או פטרוזיליה אפשר לוותר. אבל חשוב שיהיה פה מספיק ירק אז תחזקו בבצל ירוק או עירית.

  5. – גרגירי רימון אפשר לרכוש בסופר או אצל הירקן כשהם כבר קלופים. אם אתם לא מוצאים אפשר לוותר אם כי נסו למצוא, זה מאוד מוסיף.

  6. – לא, אין צורך לבשל את הכרובית. ואם בכל זאת אתם חוששים מחרקים? מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים לקערה גדולה עם מים רותחים ל-10 דקות ומוציאים את הפרחים החוצה. מייבשים ואז קוצצים.

  7. – מחוץ לפסח אפשר להוסיף לסלט 1 כוס בורגול עבה מבושל או קינואה מבושלת.