קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
הערות ושדרוגים
– ניתן להכין את הסלט בנפרד ואת הרוטב בנפרד ולשמור במקרר כמה שעות. לפני ההגשה מערבבים יחד ומגישים.
– אם אין לכם פטרוזיליה מיובשת או נענע מיובשת אפשר לוותר עליהם.
– אם אתם לא אוהבים כוסברה או פטרוזיליה אפשר לוותר. אבל חשוב שיהיה פה מספיק ירק אז תחזקו בבצל ירוק או עירית.
– גרגירי רימון אפשר לרכוש בסופר או אצל הירקן כשהם כבר קלופים. אם אתם לא מוצאים אפשר לוותר אם כי נסו למצוא, זה מאוד מוסיף.
– לא, אין צורך לבשל את הכרובית. ואם בכל זאת אתם חוששים מחרקים? מפרקים את הכרובית לפרחים, מכניסים לקערה גדולה עם מים רותחים ל-10 דקות ומוציאים את הפרחים החוצה. מייבשים ואז קוצצים.
– מחוץ לפסח אפשר להוסיף לסלט 1 כוס בורגול עבה מבושל או קינואה מבושלת.