ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1 מנגו בשל לאכילה (לא רך מדי)
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
חותכים את עלי החסה לרצועות דקות וארוכות.
-
2
קולפים את המנגו וחותכים לרצועות דקות וארוכות.
-
3
מערבבים את העלים עם המנגו בעזרת מזלגות ומפזרים מעל את האגוזים. שומרים במקרר (אני מערבבת סמוך להגשה).
-
4
מכינים את הרוטב - טועמים ומשפרים טעמים. שומרים בצנצנת בעלת מכסה. מנערים היטב ושומרים במקרר.
-
5
יוצקים את הרוטב סמוך להגשה.
1
חותכים את עלי החסה לרצועות דקות וארוכות.
2
קולפים את המנגו וחותכים לרצועות דקות וארוכות.
3
מערבבים את העלים עם המנגו בעזרת מזלגות ומפזרים מעל את האגוזים. שומרים במקרר (אני מערבבת סמוך להגשה).
4
מכינים את הרוטב - טועמים ומשפרים טעמים. שומרים בצנצנת בעלת מכסה. מנערים היטב ושומרים במקרר.
5
יוצקים את הרוטב סמוך להגשה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים