אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

4,352
צפיות

סלט כרוב קריספי

המתכון של
סלט כרוב קריספי

אמאלה ואבאלה כמה קל וטעים!

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
  • 6 גבעולי בצל ירוק קצוצים לטבעות יחד עם הבצל עצמו
  • חצי סלסלת שרי חתוכים לחצאים
  • חבילת סניידרס (שברי בייגלה בטעם דבש, חרדל ובצל) או נישנושים בטעם שמנת בצל
  • לרוטב (השתמשתי בכוס חד''פ לשתייה קרה)
  • 3/4 כוס שמן קנולה
  • רבע כוס מים
  • 1 כף גדושה מיונז
  • 2 כפות סוכר רגיל
  • 2 כפות סוכר דמררה (או סוכר רגיל אם אין ואז סה''כ 4 כפות סוכר רגיל)
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כף גדושה שום כתוש
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית חרדל דיז'ון חלק או חרדל רגיל
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם (לטעום ולהחליט)
אופן ההכנה
  • 1

    בקערה גדולה לערבב יחד את הכרוב החתוך, השרי, הבצל ירוק..


  • 2

    עד כאן ניתן להכין מראש ולאחסן במקרר. את הסניידרס נוסיף סמוך להגשת הסלט כדי שיישמר קריספי..


  • 3

    בקערה קטנה לערבב יחד את מרכיבי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד..


  • 4

    למזוג את הרוטב על הסלט, לערבב היטב ולטרוף. ♥.


1

בקערה גדולה לערבב יחד את הכרוב החתוך, השרי, הבצל ירוק..


2

עד כאן ניתן להכין מראש ולאחסן במקרר. את הסניידרס נוסיף סמוך להגשת הסלט כדי שיישמר קריספי..


3

בקערה קטנה לערבב יחד את מרכיבי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד..


4

למזוג את הרוטב על הסלט, לערבב היטב ולטרוף. ♥.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים