סלט כרוב קריספי
מאת: אורית לוי, פורסם: 13/01/2022 | 11:35
תקציר המתכון:
אמאלה ואבאלה כמה קל וטעים!
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חצי כרוב לבן חתוך לרצועות
-
6 גבעולי בצל ירוק קצוצים לטבעות יחד עם הבצל עצמו
-
חצי סלסלת שרי חתוכים לחצאים
-
חבילת סניידרס (שברי בייגלה בטעם דבש, חרדל ובצל) או נישנושים בטעם שמנת בצל
לרוטב (השתמשתי בכוס חד''פ לשתייה קרה)
-
3/4 כוס שמן קנולה
-
רבע כוס מים
-
1 כף גדושה מיונז
-
2 כפות סוכר רגיל
-
2 כפות סוכר דמררה (או סוכר רגיל אם אין ואז סה''כ 4 כפות סוכר רגיל)
-
1 כף רוטב סויה
-
1 כף גדושה שום כתוש
-
1 כף מיץ לימון
-
1 כפית חרדל דיז'ון חלק או חרדל רגיל
-
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
-
מלח לפי הטעם (לטעום ולהחליט)
אופן הכנה
-
בקערה גדולה לערבב יחד את הכרוב החתוך, השרי, הבצל ירוק.
-
עד כאן ניתן להכין מראש ולאחסן במקרר. את הסניידרס נוסיף סמוך להגשת הסלט כדי שיישמר קריספי.
-
בקערה קטנה לערבב יחד את מרכיבי הרוטב עד קבלת רוטב אחיד.
-
למזוג את הרוטב על הסלט, לערבב היטב ולטרוף. ♥