ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
שוטפים ומקלפים חציל בשרי..
-
2
חותכים לפרוסות ממליחים קלות ונותנים חצי שעה להורדת נוזלים על מסננת. .
-
3
מנגבים לייבוש בנייר מגבת ומטגנים טיגון מלא כמעט עד חרוך..
-
4
ומניחים לקירור..
-
5
קוצצים בצל גדול או שניים בינוניים.
-
6
מטגנים עד שקיפות זהובה..
-
7
לאחר קירור מכניסים למעבד מזון ידני חציל בצל עם תבלינים לפי הטעם. וקוצצים יחד. .
-
8
מכניסים לקופסה ומוסיפים מעט משמן הטיגון..
-
9
כמובן ניתן לשפר טעמים אחכ..
-
10
בהנאה.
1
שוטפים ומקלפים חציל בשרי..
2
חותכים לפרוסות ממליחים קלות ונותנים חצי שעה להורדת נוזלים על מסננת. .
3
מנגבים לייבוש בנייר מגבת ומטגנים טיגון מלא כמעט עד חרוך..
4
ומניחים לקירור..
5
קוצצים בצל גדול או שניים בינוניים.
6
מטגנים עד שקיפות זהובה..
7
לאחר קירור מכניסים למעבד מזון ידני חציל בצל עם תבלינים לפי הטעם. וקוצצים יחד. .
8
מכניסים לקופסה ומוסיפים מעט משמן הטיגון..
9
כמובן ניתן לשפר טעמים אחכ..
10
בהנאה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים