לןגן

חציל בטעם כבד

מאת: מיכל גולדי ‬‎הלוי, פורסם: 15/11/2021 | 15:41
חציל בטעם כבד

תקציר המתכון: אחד האהובים בכל ארוחה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפים ומקלפים חציל בשרי.

  2. חותכים לפרוסות ממליחים קלות ונותנים חצי שעה להורדת נוזלים על מסננת.

  3. מנגבים לייבוש בנייר מגבת ומטגנים טיגון מלא כמעט עד חרוך.

  4. ומניחים לקירור.

  5. קוצצים בצל גדול או שניים בינוניים

  6. מטגנים עד שקיפות זהובה.

  7. לאחר קירור מכניסים למעבד מזון ידני חציל בצל עם תבלינים לפי הטעם. וקוצצים יחד.

  8. מכניסים לקופסה ומוסיפים מעט משמן הטיגון.

  9. כמובן ניתן לשפר טעמים אחכ.

  10. בהנאה