אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

282
צפיות

סלט כבד

המתכון של
סלט כבד

טעים מתאים גם למילוי וגם בתור סלט

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • חצי קילו כבשי עוף
  • 3 בצלים קצוצים
  • 4 בצים קשות
  • כף פפריקה
  • כף כמון
  • מלח פילפל לפי טעם
אופן ההכנה
  • 1

    לטגן עד השחמה את הבצל.


  • 2

    להכניס לגריל את כבדי העוף.


  • 3

    ( רק שיצאו הנוזלים והדם לשם כשרות).


  • 4

    לבשל את הבצים.


  • 5

    אחרי השחמה של הבצל להוסיף את כבדי העוף ולטגן יחד להוסיף.


  • 6

    תבלינים כמה דקות של טיגון.


  • 7

    ליטחון את הכל כולל הבצים הקשות.


  • 8

    ליטעום ולתקן טעמים במידת הצורך.


1

לטגן עד השחמה את הבצל.


2

להכניס לגריל את כבדי העוף.


3

( רק שיצאו הנוזלים והדם לשם כשרות).


4

לבשל את הבצים.


5

אחרי השחמה של הבצל להוסיף את כבדי העוף ולטגן יחד להוסיף.


6

תבלינים כמה דקות של טיגון.


7

ליטחון את הכל כולל הבצים הקשות.


8

ליטעום ולתקן טעמים במידת הצורך.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים