לןגן

סלט כבד

מאת: יפה כהן, פורסם: 08/09/2021 | 17:10
סלט כבד

תקציר המתכון: טעים מתאים גם למילוי וגם בתור סלט

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן עד השחמה את הבצל

  2. להכניס לגריל את כבדי העוף

  3. ( רק שיצאו הנוזלים והדם לשם כשרות)

  4. לבשל את הבצים

  5. אחרי השחמה של הבצל להוסיף את כבדי העוף ולטגן יחד להוסיף

  6. תבלינים כמה דקות של טיגון

  7. ליטחון את הכל כולל הבצים הקשות

  8. ליטעום ולתקן טעמים במידת הצורך