ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
לסלט
-
1 חבילת סלרי, שטוף היטב היטב, קצוץ דק + חלק מהעלים הטריים.
-
1 תפוח גראנד סמית חתוך לקוביות קטנות (אין צורך לקלף את הקליפה) לא לוותר מוסיף המון טעם לסלט.
-
100-150 גרם חמוציות מיובשות (ללא תוספת סוכר).
-
100-150 גרם שקד מולבן פרוס.
-
חופן גדול של גרעיני דלעת.
-
לרוטב
-
-
3 כפות שמן זית או 3 כפות שמן קנולה, מה שאוהבים.
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
הכנת הסלט... כאמור יש לשטוף את הסלרי היטב, לקצוץ את העלים ולחתוך את הגבעולים דק.
-
2
לשים בקערה ולהוסיף את קוביות התפוח, החמוציות, השקדים, גרעיני הדלעת ולערבב (ניתן להכין עד שלב זה ולשמור במקרר).
-
3
שמים בצנצנת עם מכסה את כל מרכיבי הרוטב ומנערים היטב.
-
4
מוסיפים את הרוטב מערבבים היטב ומגישים.
-
5
שימו לב! ממליצה את הרוטב לשים ממש לפני ההגשה, הסלט עם הרוטב נשמר יומיים במקרר אבל לרוב מחסלים אותו כבר בארוחה.
-
6
בהזדמנות זו מאחלת לכולם חג שבועות שמח.
-
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
1
הכנת הסלט... כאמור יש לשטוף את הסלרי היטב, לקצוץ את העלים ולחתוך את הגבעולים דק.
2
לשים בקערה ולהוסיף את קוביות התפוח, החמוציות, השקדים, גרעיני הדלעת ולערבב (ניתן להכין עד שלב זה ולשמור במקרר).
3
שמים בצנצנת עם מכסה את כל מרכיבי הרוטב ומנערים היטב.
4
מוסיפים את הרוטב מערבבים היטב ומגישים.
5
שימו לב! ממליצה את הרוטב לשים ממש לפני ההגשה, הסלט עם הרוטב נשמר יומיים במקרר אבל לרוב מחסלים אותו כבר בארוחה.
6
בהזדמנות זו מאחלת לכולם חג שבועות שמח.
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים