לןגן

סלט סלרי קיצי, חגיגי, מנצח של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 13/05/2021 | 17:45
סלט סלרי קיצי, חגיגי, מנצח של סבתא לאה

תקציר המתכון: סלט קיצי, מרענן, צבעוני, מהיר הכנה.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לסלט

לרוטב

אופן הכנה

  1. הכנת הסלט... כאמור יש לשטוף את הסלרי היטב, לקצוץ את העלים ולחתוך את הגבעולים דק

  2. לשים בקערה ולהוסיף את קוביות התפוח, החמוציות, השקדים, גרעיני הדלעת ולערבב (ניתן להכין עד שלב זה ולשמור במקרר)

  3. שמים בצנצנת עם מכסה את כל מרכיבי הרוטב ומנערים היטב

  4. מוסיפים את הרוטב מערבבים היטב ומגישים

  5. שימו לב! ממליצה את הרוטב לשים ממש לפני ההגשה, הסלט עם הרוטב נשמר יומיים במקרר אבל לרוב מחסלים אותו כבר בארוחה

  6. בהזדמנות זו מאחלת לכולם חג שבועות שמח

  7. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה