הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמתכון של אמא שלי, טעים טעים טעים חובה אצלנו על שולחן השבת
ממליחים את פרוסות החצילים ומניחים לחצי שעה-שעה, שיגירו נוזלים.
מעבירים אותם לתבנית וחותכים מעליהם פסים בשתי-וערב (לא עד הסוף, שלא יתפרקו).
מערבבים שמן זית ופפריקה בצלוחית ועם הידיים מלטפים את החצילים בתיבול..
מכניסים לתנור על טורבו 200 מעלות ל-45-50 דקות, עדשהחצילים מקבלים צבע יפה, ורכים מספיק מבפנים.