לןגן

חצילים אפויים בתנור

מאת: עינב 🌷, פורסם: 29/04/2021 | 10:32
חצילים אפויים בתנור

תקציר המתכון: מתכון של אמא שלי, טעים טעים טעים חובה אצלנו על שולחן השבת

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממליחים את פרוסות החצילים ומניחים לחצי שעה-שעה, שיגירו נוזלים

  2. מעבירים אותם לתבנית וחותכים מעליהם פסים בשתי-וערב (לא עד הסוף, שלא יתפרקו)

  3. מערבבים שמן זית ופפריקה בצלוחית ועם הידיים מלטפים את החצילים בתיבול.

  4. מכניסים לתנור על טורבו 200 מעלות ל-45-50 דקות, עדשהחצילים מקבלים צבע יפה, ורכים מספיק מבפנים