תקציר המתכון: מתכון של אמא שלי, טעים טעים טעים חובה אצלנו על שולחן השבת
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
ממליחים את פרוסות החצילים ומניחים לחצי שעה-שעה, שיגירו נוזלים
מעבירים אותם לתבנית וחותכים מעליהם פסים בשתי-וערב (לא עד הסוף, שלא יתפרקו)
מערבבים שמן זית ופפריקה בצלוחית ועם הידיים מלטפים את החצילים בתיבול.
מכניסים לתנור על טורבו 200 מעלות ל-45-50 דקות, עדשהחצילים מקבלים צבע יפה, ורכים מספיק מבפנים