הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוד סלט שהוא ארוחה שלמה... מנה צמחונית וצבעונית, טעימה ומזינה שיהיה לבריאות 😋🤩😗
את הבטטות משמנים בשמן זית ומלח ואופים על טורבו 200 מעלות ל-45 דקות, עד שהופך לכמו צ'יפס.
את העדשים הירוקות מבשלים במים עד שהן רכות, אבל לא מתפוררות, שיהיה סך הכל כוס של עדשים מבושלות ( אפשר להכין יותר ולהקפיא, ולהוציא בכל פעם כשצריכים).
לוקחים את שאר המרכיבים ומעבירים לקערה, מתבלים בשמן זית ולימון, ורק בסוף מוסיפים את רצועות הבטטה כדי לערבב כמה שפחות,שלא יימעכו....
לבריאות, שתפו איך יצא לכם 😊.