לןגן

סלט בטטה ועדשים ירוקות

מאת: עינב 🌷, פורסם: 06/04/2021 | 14:55
סלט בטטה ועדשים ירוקות

תקציר המתכון: עוד סלט שהוא ארוחה שלמה... מנה צמחונית וצבעונית, טעימה ומזינה שיהיה לבריאות 😋🤩😗

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הבטטות משמנים בשמן זית ומלח ואופים על טורבו 200 מעלות ל-45 דקות, עד שהופך לכמו צ'יפס

  2. את העדשים הירוקות מבשלים במים עד שהן רכות, אבל לא מתפוררות, שיהיה סך הכל כוס של עדשים מבושלות ( אפשר להכין יותר ולהקפיא, ולהוציא בכל פעם כשצריכים)

  3. לוקחים את שאר המרכיבים ומעבירים לקערה, מתבלים בשמן זית ולימון, ורק בסוף מוסיפים את רצועות הבטטה כדי לערבב כמה שפחות,שלא יימעכו...

  4. לבריאות, שתפו איך יצא לכם 😊