ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
-
-
1 כפית פלפל שטה גרוס (יבש)
-
-
אופן ההכנה
-
1
חותכים את הגבינה לקוביות 1×1 ומסדרים בצנצנת ....
-
2
מוסיפים מעל את עשבי התיבול, שום, פלפל ומכסים בשמן זית..
-
3
מניחים במקום יבש וקריר למשך 3 ימים..
-
4
לשמור במקרר..
-
5
(שמן זית הופך למשחה בקירור).
-
6
מומלץ להוציא (להפשרת השמן).
-
7
את הצנצנת מהמקרר כשעה לפני ההגשה. .
-
8
להגיש עם מבחר לחמים וסלטים..
1
חותכים את הגבינה לקוביות 1×1 ומסדרים בצנצנת ....
2
מוסיפים מעל את עשבי התיבול, שום, פלפל ומכסים בשמן זית..
3
מניחים במקום יבש וקריר למשך 3 ימים..
4
לשמור במקרר..
5
(שמן זית הופך למשחה בקירור).
6
מומלץ להוציא (להפשרת השמן).
7
את הצנצנת מהמקרר כשעה לפני ההגשה. .
8
להגיש עם מבחר לחמים וסלטים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים