אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

863
צפיות

גבינה פטה כבושה בעשבי תיבול ושמן זית

המתכון של
גבינה פטה כבושה בעשבי תיבול ושמן זית

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 500 גרם גבינה פטה
  • 1 כפית טימין (יבש)
  • 1 כפית בזיליקום (יבש)
  • 1 כפית פלפל שטה גרוס (יבש)
  • 1 כפית שום כתוש
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    חותכים את הגבינה לקוביות 1×1 ומסדרים בצנצנת ....


  • 2

    מוסיפים מעל את עשבי התיבול, שום, פלפל ומכסים בשמן זית..


  • 3

    מניחים במקום יבש וקריר למשך 3 ימים..


  • 4

    לשמור במקרר..


  • 5

    (שמן זית הופך למשחה בקירור).


  • 6

    מומלץ להוציא (להפשרת השמן).


  • 7

    את הצנצנת מהמקרר כשעה לפני ההגשה. .


  • 8

    להגיש עם מבחר לחמים וסלטים..


1

חותכים את הגבינה לקוביות 1×1 ומסדרים בצנצנת ....


2

מוסיפים מעל את עשבי התיבול, שום, פלפל ומכסים בשמן זית..


3

מניחים במקום יבש וקריר למשך 3 ימים..


4

לשמור במקרר..


5

(שמן זית הופך למשחה בקירור).


6

מומלץ להוציא (להפשרת השמן).


7

את הצנצנת מהמקרר כשעה לפני ההגשה. .


8

להגיש עם מבחר לחמים וסלטים..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים