לןגן

גבינה פטה כבושה בעשבי תיבול ושמן זית

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 28/02/2021 | 23:58
גבינה פטה כבושה בעשבי תיבול ושמן זית

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים את הגבינה לקוביות 1×1 ומסדרים בצנצנת ...

  2. מוסיפים מעל את עשבי התיבול, שום, פלפל ומכסים בשמן זית.

  3. מניחים במקום יבש וקריר למשך 3 ימים.

  4. לשמור במקרר.

  5. (שמן זית הופך למשחה בקירור)

  6. מומלץ להוציא (להפשרת השמן)

  7. את הצנצנת מהמקרר כשעה לפני ההגשה.

  8. להגיש עם מבחר לחמים וסלטים.