אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

442
צפיות

חומוס ביתי מעלףףף

המתכון של
חומוס ביתי מעלףףף

יאאאאאאא יצא אש!!! שמתי למעלה קצת שמן זית ביתי וגרגירי חומוס.. #משלוחי_מנות_היר_ווי_קאם

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • קילו גרגירי חומוס (שקית קטניות)
  • שיני שום לפחות ראש
  • 2 כפיות סודה לשתיה
  • מיץ לימון לפחות מ6 לימונים
  • כמון לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם
  • טחינה גולמית (בערך כוס וחצי)
אופן ההכנה
  • 0

    משרים את גרגירי החומוס לפחות יום לפני בקערה עם מים (מעל הגרגירים) וכפית סודה לשתיה.


  • 1

    שוטפים היטב ומבשלים עם מים חדשים+כפית סודה לשתיה+שיני שום (ראש שלם).


  • 2

    כשזה רותח- מנקים היטב את כל הקצף המלוכלך וכשזה נקי- מבשלים עוד עש שהגרגירים מוכנים..


  • 3

    מסננים ושומרים את מי הבישול בנפרד..


  • 4

    (אפשר לשמור קצת גרגירים בצד ואז לקשט איתם את החומוס בהגשה).


  • 5

    בקערה שמים את הגרגירים+כוס וחצי (לפי העין) מי בישול+טחינה+מיץ לימון+ שיני שום+כמון+מלח וטוחנים במוט בלנדר..


  • 6

    טועמים, מתקנים טעמים ויאללללה חומוס!.


0

משרים את גרגירי החומוס לפחות יום לפני בקערה עם מים (מעל הגרגירים) וכפית סודה לשתיה.


1

שוטפים היטב ומבשלים עם מים חדשים+כפית סודה לשתיה+שיני שום (ראש שלם).


2

כשזה רותח- מנקים היטב את כל הקצף המלוכלך וכשזה נקי- מבשלים עוד עש שהגרגירים מוכנים..


3

מסננים ושומרים את מי הבישול בנפרד..


4

(אפשר לשמור קצת גרגירים בצד ואז לקשט איתם את החומוס בהגשה).


5

בקערה שמים את הגרגירים+כוס וחצי (לפי העין) מי בישול+טחינה+מיץ לימון+ שיני שום+כמון+מלח וטוחנים במוט בלנדר..


6

טועמים, מתקנים טעמים ויאללללה חומוס!.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים