לןגן

חומוס ביתי מעלףףף

מאת: אנאל פינקל, פורסם: 25/02/2021 | 12:17
חומוס ביתי מעלףףף

תקציר המתכון: יאאאאאאא יצא אש!!! שמתי למעלה קצת שמן זית ביתי וגרגירי חומוס.. #משלוחי_מנות_היר_ווי_קאם

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את גרגירי החומוס לפחות יום לפני בקערה עם מים (מעל הגרגירים) וכפית סודה לשתיה

  2. שוטפים היטב ומבשלים עם מים חדשים+כפית סודה לשתיה+שיני שום (ראש שלם)

  3. כשזה רותח- מנקים היטב את כל הקצף המלוכלך וכשזה נקי- מבשלים עוד עש שהגרגירים מוכנים.

  4. מסננים ושומרים את מי הבישול בנפרד.

  5. (אפשר לשמור קצת גרגירים בצד ואז לקשט איתם את החומוס בהגשה)

  6. בקערה שמים את הגרגירים+כוס וחצי (לפי העין) מי בישול+טחינה+מיץ לימון+ שיני שום+כמון+מלח וטוחנים במוט בלנדר.

  7. טועמים, מתקנים טעמים ויאללללה חומוס!