תקציר המתכון: יאאאאאאא יצא אש!!! שמתי למעלה קצת שמן זית ביתי וגרגירי חומוס.. #משלוחי_מנות_היר_ווי_קאם
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
משרים את גרגירי החומוס לפחות יום לפני בקערה עם מים (מעל הגרגירים) וכפית סודה לשתיה
שוטפים היטב ומבשלים עם מים חדשים+כפית סודה לשתיה+שיני שום (ראש שלם)
כשזה רותח- מנקים היטב את כל הקצף המלוכלך וכשזה נקי- מבשלים עוד עש שהגרגירים מוכנים.
מסננים ושומרים את מי הבישול בנפרד.
(אפשר לשמור קצת גרגירים בצד ואז לקשט איתם את החומוס בהגשה)
בקערה שמים את הגרגירים+כוס וחצי (לפי העין) מי בישול+טחינה+מיץ לימון+ שיני שום+כמון+מלח וטוחנים במוט בלנדר.
טועמים, מתקנים טעמים ויאללללה חומוס!