לישרוף חצילים על אש גלויה לקלף ולהכניס מעט קליפה שרופה בקערה לרסק את החציל במזלג שיהיה גס לא מחית, להכין טחינה לשטח בצלחת הגשה את החציל לפזר מעל את השום הכתוש ליסחוט לימון להוסיף 1 כפית מלח לערבב ליצוק את הטחינה מעל לפזר את הצנוברים והשקדים ,ולפזר את הפיטרוזילה וליצוק מיסביב שמן זית...ולנגב בהצלחה אורה...
0
לישרוף חצילים על אש גלויה לקלף ולהכניס מעט קליפה שרופה בקערה לרסק את החציל במזלג שיהיה גס לא מחית, להכין טחינה לשטח בצלחת הגשה את החציל לפזר מעל את השום הכתוש ליסחוט לימון להוסיף 1 כפית מלח לערבב ליצוק את הטחינה מעל לפזר את הצנוברים והשקדים ,ולפזר את הפיטרוזילה וליצוק מיסביב שמן זית...ולנגב בהצלחה אורה...