אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

317
צפיות

חצילים מטוגנים בפירורית

המתכון של
חצילים מטוגנים בפירורית

חצילים מטוגנים בפירורי לחם עם צ'ילי חרדל וטריאקי

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חצילים
  • מלח גס
  • 2 כוסות פירורי לחם
  • שומשום
  • 3 ביצים
  • מעט- קטשופ חרדל צ'ילי וטריאקי/סויה
  • שמן לטיגון
אופן ההכנה
  • 0

    לחתוך לפרוסות דקות את החצילים לפזר מעליהם מלח גס כדי להוציא טעם.


  • 1

    לטרוף בקערה ביצים מלח קטשופ מילי טריאקי וחרדל.


  • 2

    לטבול פרוסות חצילים בתוכו ולאחר מכן בפירורים עם השומשום.


  • 3

    לטגן.


  • 4

    בתאבון.


0

לחתוך לפרוסות דקות את החצילים לפזר מעליהם מלח גס כדי להוציא טעם.


1

לטרוף בקערה ביצים מלח קטשופ מילי טריאקי וחרדל.


2

לטבול פרוסות חצילים בתוכו ולאחר מכן בפירורים עם השומשום.


3

לטגן.


4

בתאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים