לןגן

חצילים מטוגנים בפירורית

מאת: אורית אלקיים, פורסם: 12/02/2021 | 16:05
חצילים מטוגנים בפירורית

תקציר המתכון: חצילים מטוגנים בפירורי לחם עם צ'ילי חרדל וטריאקי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך לפרוסות דקות את החצילים לפזר מעליהם מלח גס כדי להוציא טעם

  2. לטרוף בקערה ביצים מלח קטשופ מילי טריאקי וחרדל

  3. לטבול פרוסות חצילים בתוכו ולאחר מכן בפירורים עם השומשום

  4. לטגן

  5. בתאבון