ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
השריה במים וכפית מלח לחצי שעה ולסנן
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מחממים מחבת עם שמן.
-
2
טובלים חצילים בבלילה.
-
3
ושמים במחבת.
-
4
מטגנים את 2 הצדדים.
-
5
עד הזהבה.
1
מחממים מחבת עם שמן.
2
טובלים חצילים בבלילה.
3
ושמים במחבת.
4
מטגנים את 2 הצדדים.
5
עד הזהבה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים