מקלפים את העגבניות וחותכים לקוביות קטנות או לגרד בפומפייה גסה..
1
בסיר סוטאז נמוך או מחבת גדולה שמים 3 כפות שמן ומטגנים את הפלפל החריף הפרוס כדקה ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים דקה נוספת. מכניסים לסיר את העגבניות שחתכנו והתבלינים ומבשלים על להבה בינונית..
2
מערבבים מידי פעם כדי שלא ישרף ובודקים תיבול. מחכים עד שיגמרו כמעט כל הנוזלים ומוסיפים 2 סיבובים של שמן וממשיכים לערבב עד שהנוזלים מצטמצמים לגמרי..
3
בהצלחה איילת❤.
0
מקלפים את העגבניות וחותכים לקוביות קטנות או לגרד בפומפייה גסה..
1
בסיר סוטאז נמוך או מחבת גדולה שמים 3 כפות שמן ומטגנים את הפלפל החריף הפרוס כדקה ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים דקה נוספת. מכניסים לסיר את העגבניות שחתכנו והתבלינים ומבשלים על להבה בינונית..
2
מערבבים מידי פעם כדי שלא ישרף ובודקים תיבול. מחכים עד שיגמרו כמעט כל הנוזלים ומוסיפים 2 סיבובים של שמן וממשיכים לערבב עד שהנוזלים מצטמצמים לגמרי..