לןגן

מטבוחה

מאת: איילת שלמה, פורסם: 21/01/2021 | 15:35
מטבוחה

תקציר המתכון: סלט מטבוחה קל להכנה. תכינו את החלה ו...

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את העגבניות וחותכים לקוביות קטנות או לגרד בפומפייה גסה.

  2. בסיר סוטאז נמוך או מחבת גדולה שמים 3 כפות שמן ומטגנים את הפלפל החריף הפרוס כדקה ומוסיפים את השום הכתוש. מטגנים דקה נוספת. מכניסים לסיר את העגבניות שחתכנו והתבלינים ומבשלים על להבה בינונית.

  3. מערבבים מידי פעם כדי שלא ישרף ובודקים תיבול. מחכים עד שיגמרו כמעט כל הנוזלים ומוסיפים 2 סיבובים של שמן וממשיכים לערבב עד שהנוזלים מצטמצמים לגמרי.

  4. בהצלחה איילת❤