אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

311
צפיות

כרוביות מצופות בתנור

המתכון של
כרוביות מצופות בתנור

יאמי

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • קערה 1
  • הכנת הבלילה לציפוי
  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות רוטב סצואן(קנור)
  • 2 כפות צילי מתוק
  • כף חרדל דיזון
  • כף רוטב שום ועישבי תיבול(קנור)
  • מערבבים היטב
  • קערה 2
  • פירורי לחם מוזהבים
  • עם שומשום
  • הכנת הכרוביות
  • מבשלים כרובית בינונית בסיר עם מים כ15 דקות
  • מסננים וחותכים לפרחים
אופן ההכנה
  • 1

    טובלים את .


  • 2

    פירחי הכרובית בבלילה .


  • 3

    ואז טובלים בקערת.


  • 4

    פירורי הלחם והשומשום.


  • 5

    מסדרים בתבנית.


  • 6

    עם דף אפיה.


  • 7

    200 מעלות.


  • 8

    כחצי שעה .


  • 9

    עד שהכרוביות משחימות.


1

טובלים את .


2

פירחי הכרובית בבלילה .


3

ואז טובלים בקערת.


4

פירורי הלחם והשומשום.


5

מסדרים בתבנית.


6

עם דף אפיה.


7

200 מעלות.


8

כחצי שעה .


9

עד שהכרוביות משחימות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים