כרוביות מצופות בתנור
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/12/2020 | 09:51
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
קערה 1
-
הכנת הבלילה לציפוי
-
2 כפות מיונז
-
2 כפות רוטב סצואן(קנור)
-
2 כפות צילי מתוק
-
כף חרדל דיזון
-
כף רוטב שום ועישבי תיבול(קנור)
-
מערבבים היטב
-
קערה 2
-
פירורי לחם מוזהבים
-
עם שומשום
-
הכנת הכרוביות
-
מבשלים כרובית בינונית בסיר עם מים כ15 דקות
-
מסננים וחותכים לפרחים
אופן הכנה
-
טובלים את
-
פירחי הכרובית בבלילה
-
ואז טובלים בקערת
-
פירורי הלחם והשומשום
-
מסדרים בתבנית
-
עם דף אפיה
-
200 מעלות
-
כחצי שעה
-
עד שהכרוביות משחימות