ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
ניתן גם להוסיף בצל ירוק קצוץ דק (אני לא הוספתי)
אופן ההכנה
-
1
מטגנים את הבצלים עד הזהבה וקרמול.
-
2
מבשלים את הביצים עד שהן קשות, מקלפים אותן ומגרדים על פומפייה גסה.
-
3
מוסיפים לקערת הביצים המגורדות את הבצל ושאר המרכיבים. טועמים ומשפרים טעמים.
1
מטגנים את הבצלים עד הזהבה וקרמול.
2
מבשלים את הביצים עד שהן קשות, מקלפים אותן ומגרדים על פומפייה גסה.
3
מוסיפים לקערת הביצים המגורדות את הבצל ושאר המרכיבים. טועמים ומשפרים טעמים.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים