ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים את הירק הקצוץ מוסיפים את הבצל הסגול, האגוזים, גרעיני הרימון והחמוציות..
-
2
מוסיפים את השמן זית, חומץ תפוחים, סילאן, פלפל שחור ומלח מערבבים טועמים ומשפרים תיבול..
1
בקערה שמים את הירק הקצוץ מוסיפים את הבצל הסגול, האגוזים, גרעיני הרימון והחמוציות..
2
מוסיפים את השמן זית, חומץ תפוחים, סילאן, פלפל שחור ומלח מערבבים טועמים ומשפרים תיבול..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים